Hotels.com rabatkode 2024

Seneste rabat tilføjet: juni 13, 2024
 • 5

Medlemmer får 10% rabat på hoteller

Som medlem hos Hotels.com belønnes du med 10% rabat på dine... Read More
december 31, 2024 11:59 pm VIS RABAT/RABATKODE ion.
 • 0

Eksklusive kuponer, rabatter og tilbud via nyhedsbrevet

Tilmeld dig Hotels.coms nyhedsbrev for regelmæssigt at modtage eksklusive... Read More
december 31, 2024 11:59 pm VIS RABAT/RABATKODE ion.
 • 0

Last Minute: Spar op til 75%

Udnyt chancen for at booke sidste øjeblik-rejser hos Hotels.com og spar op til... Read More
december 31, 2024 11:59 pm VIS RABAT/RABATKODE ion.
 • 0

Saml 10 stempler og få 1 bonusnat (Svarer til 10% rabat)

Gennem Hotels.coms loyalitetsprogram kan du samle stempler ved hver... Read More
december 31, 2024 11:59 pm VIS RABAT/RABATKODE dig.
 • 0

Hemmelige medlemspriser: 10% Rabat

Som medlem hos Hotels.com får du adgang til hemmelige priser, som kan give dig... Read More
december 31, 2024 11:59 pm VIS RABAT/RABATKODE dig.
 • 0

Få op til 60% rabat på hoteller i Europa, når du udnytter tilbud i sidste øjeblik.

Udforsk Europas bedste destinationer med op til 60% rabat. En perfekt chance... Read More
december 31, 2024 11:59 pm VIS RABAT/RABATKODE ion.
 • 1

Download Hotels.com Appen & få 10% ekstra rabat

Ved at downloade og bruge Hotels.coms app får du 10% ekstra rabat på din... Read More
december 31, 2024 11:59 pm VIS RABAT/RABATKODE ion.
 • 0

Gratis afbestilling på de fleste hoteller

Hotels.com tilbyder gratis afbestilling på de fleste hoteller, hvilket giver... Read More
december 31, 2024 11:59 pm VIS RABAT/RABATKODE ion.
 • 0

Bliv medlem og få personlige rabatter

Ved at blive medlem hos Hotels.com får du adgang til personlige rabatter og... Read More
december 31, 2024 11:59 pm VIS RABAT/RABATKODE ion.
 • 0

Altid prisgaranti hos Hotels.com

Med Hotels.coms prisgaranti kan du være sikker på altid at få den bedste... Read More
december 31, 2024 11:59 pm VIS RABAT/RABATKODE ion.
 • 0

Weekendtilbud i sidste øjeblik (14. jun. – 16. juni.) – Få mindst 20% rabat på din næste weekendtur

Få mindst 20% rabat på udvalgte hoteller denne weekend. Her kan du få rabat... Read More
december 31, 2024 11:59 pm VIS RABAT/RABATKODE rne.

Hvis du leder efter en Hotels.com-rabatkode, er du kommet til den helt rigtige side. Ovenfor kan du finde de seneste rabatter og tilbud fra Hotels.com, og nedenfor kan du læse mere om Hotels.com og hvordan deres rabatkoder og tilbud fungerer.

Om Hotels.com

Når det er tid til at booke hotel til din rejse er Hotels.com et godt valg. Denne multinationale bookinghjemmeside blev grundlagt af David Litman og Robert Diener i 1991 og har igennem årene hjulpet millioner af mennesker verden over med at finde hotel. Expedia opkøbte siden i 2005, hvilket har styrket mærket yderligere og gjort det lettere at udbrede siden i nye dele af verden.

Der findes i det hele flere end 80 forskellige Hotels.com webpladser på 35 forskellige sprog. Hotels.com tilbyder sædvanligvis generøse rabatter, kampagner, og forskellige tilbud. Når det kommer til rabatkoder, så findes der næsten altid noget som kan hive prisen endnu længere ned.

Kvinde i hotel

Hurtigfakta om Hotels.com

 • Flere end 365.000 forskellige hoteller
 • Hoteller i flere end 60 forskellige lande
 • Prisgaranti (Hotels.com matcher, hvis du finder en lavere pris)
 • Betal online eller på hotellet (gælder ikke alle hoteller)
 • Kundeservice døgnet rundt, alle ugens dage
 • Grundlagt af David Litman og Robert Diener i 1991
 • Ejet af Expedia

Sådan anvender du en Hotels.com rabatkode

 1. Udvælg et hotel som du gerne vil overnatte på.
 2. Sørg for at indtaste den rigtige dato, så du kan se om hoteller er ledigt.
 3. Indstil din søgning til det relevante antal mennesker.
 4. Dobbelttjek at alle rum og tilvalg passer.
 5. Klik på ”Book.” Du vil blive videresendt til betalingstrinnet, hvor du kan indtaste din rabatkode.
 6. Tjek, at alt er som det skal være. Indtast derefter rabatkoden i feltet ”Anvend rabatkode” og tryk ”Aktiver.” Feltet til rabatkoder findes som regel under feltet som viser den samlede pris.
 7. Gå tilbage til bookingsiden og nyd den faldende pris.

Regler for Hotels.com rabatkoder

 • Det er kun muligt at anvende én rabatkode per booking.
 • Rabatkoder kan videregives men ikke sælges.
 • Rabatkoder kan ikke veksles for kontanter.
 • Hvis du har brug for at ændre datoerne for dit besøg efter booking med en rabatkode er det ikke muligt at bruge en rabatkode til om-bookingen.
 • Hvis en booking som er gennemført med rabatkode afbrydes, så kan rabatkoden ikke erstattes.
 • En rabatkode kan aldrig kombineres med Hotels.com rewards.
 • Rabatkoder kan ikke bruges af Hotels.com eller Expedia Inc. ansatte.

Prisgaranti

Ferieudsalg

For at kunne garantere, at alle kunder får de laveste priser på markedet har Hotels.com indført en prisgaranti. Denne prisgaranti indebærer, at Hotels.com efterbetaler forskellen hvis man finder en overnatning til en lavere pris andetsteds henne. Denne overnatning skal være ens mht. datoer, hotel, opholdets længde, og rummets type. Som kunde kan du altid være 100% sikker på, at du får de laveste priser når du booker igennem Hotels.com. For at kunne nyde prisgarantien og få forskellen efterbetalt kræves det, at du indsender en erstatningsansøgning senest klokken 23:59 dagen inden hotelbesøget.

Hotels.com tilbud

Gæsteanmeldelser

Igennem årene har flere millioner mennesker valgt at booke et hotel igennem Hotels.com, hvilket har gjort, at der findes en kæmpe samling anmeldelser fra tidligere gæster. Hotels.com byder på flere end 11 millioner unikke anmeldelser, skrevet af kunder som har boet på de forskellige hoteller. Millward Brown lavede i 2010 en undersøgelse som viste, at anmeldelser var en af de mest afgørende faktorer for kunder som skulle vælge hotel. Kunderne syntes altså, at muligheden for at læse om tidligere gæsters oplevelser betød mere, end billeder, antal stjerner, og hotelbeskrivelser. Gæsteanmeldelser er et fantastisk værktøj når man forsøger at finde et hotel. Hos en stor aktør som Hotels.com, hvor der findes flere end 11 millioner anmeldelser bør man virkelig udnytte ressourcen fuldt ud.

Hotels.com Gæsteanmeldelser

Hotels.com Rewards

Hotels.com tilbyder et loyalitetsprogram for tilbagevendende kunder som ofte booker hoteller igennem siden. Programmet kaldes for Hotels.com Rewards og indebærer, at kunden får sin 11. overnatning helt gratis. Man skal altså booke 10 nætter inden man får sin bonusnat. For at kvalificere sig til denne bonus skal man blot registrere sig som bruger og begynde at samle på overnatninger. Prisen for bonusnatten udregnes fra en snitpris fra tidligere bookinger. Har man boet på budgethotel kan man altså ikke regne med at få en gratis overnatning på et femstjernet luksushotel. Udover bonusovernatningerne er der også en anden stor fordel ved at være med i Hotels.com Rewards. Loyalitetsprogrammet giver nemlig adgang til hemmelige priser til hoteller i hele verden. Disse priser er ofte stærkt nedsatte og fremvises ikke til gæster på hjemmesiden. Det er aldrig muligt at kombinere en rabatkode med Hotels.com Rewards.

Hotels.com rewards

48-timers udsalg hos Hotels

Et par gange om året åbner Hotels.com for nogle udsalg. Disse udsalg varer som regel 48 timer, hvor hotelpriserne kan være nedsatte med op til 50%. Man kan spare en masse ved at drage fordel af disse udsalg, så længe man booker sit ophold hurtigt. Her er det vigtigt at huske, at rejsedatoer kan være begrænsede til specifikke dage. Har man tænkt sig at tage på en spontan rejse eller er man fleksibel med hensyn til datoer, så kan Hotels.com og deres 48-timers udsalg være et fantastisk værktøj. Uanset hvad er det en god idé at holde øjnene åbne.

Hotel rabatter

Hotels.com-app - En nemmere måde at booke hoteller på og spare penge!

Hotels.com har sin egen mobilapp, som på det seneste er blevet mere og mere populær blandt kunderne til at bruge til at booke hoteller. En stor grund til dette er, at du som bruger af mobilappen kan drage fordel af eksklusive tilbud. Desuden kan du via telefonens GPS-funktion nemt se "Aftenens tilbud" på et kort direkte i mobilappen. Ud over at kunne få adgang til de bedste tilbud og aftentilbud gør appen det nemt at holde styr på tidligere bookinger og antallet af gratis nætter i Hotels.com Rewards-programmet. Det er også muligt at betale direkte hos Hotels.com med mobilappen og gemme dit kreditkort til fremtidige bookinger. Appen er tilgængelig til både Android-telefoner og iPhone.

Hotels.com nyhedsbrev - Få en eksklusiv Hotels.com rabatkode

Hotels.com har ikke kun en mobilapp, der er populær. Virksomheden har også et populært nyhedsbrev, som tusindvis af abonnenter rundt om i verden modtager en eller flere gange om ugen. Alle, der ønsker at spare penge på deres næste hotelbooking, bør tilmelde sig nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet er som regel fyldt med oplysninger om de seneste rabatter og kampagner, der kører hos Hotels.com. Nogle gange kan du endda få en eksklusiv rabatkode i nyhedsbrevet. En rabatkode, der er helt eksklusiv for abonnenter på Hotels.com's nyhedsbrev. Normalt trækker disse rabatkoder en procentdel af den samlede hotelbooking. Nogle gange sender Hotels.com også rabatkoder ud, som giver dig et ekstra stempel med Hotels.com Rewards. Med denne type rabatkode skal du i stedet for 10 hotelnætter kun samle fem nætter for at få en gratis bonusnat. I nyhedsbrevet deler Hotels.com også det nyeste inden for rejser, lige fra oplysninger om de seneste rejsetrends til tips om hoteller på forskellige destinationer. Hotels.com sender normalt rabatkoder til abonnenter på nyhedsbrevet ca. en gang om måneden. Så snart der kommer nye rabatkoder til din e-mail, er det ikke en dårlig idé at tjekke, hvornår de udløber. Det skyldes, at rabatkoderne nogle gange kun er gyldige i en meget begrænset periode.

Ofte stillede spørgsmål om Hotels.com rabatkoder, kampagner og rabatter

Hvordan finder jeg en rabatkode til Hotels.com?

Der er flere måder at få en rabatkode fra Hotels.com på. En måde er at bruge Google og besøge forskellige websteder med rabatkoder. En anden måde er at tilmelde dig Hotels.coms nyhedsbrev. Som abonnent på nyhedsbrevet vil du løbende modtage tips og information om aktuelle kampagner og de bedste rabatkoder fra Hotels.com. En anden måde er at installere Hotels.coms mobilapp for at få adgang til eksklusive rabatkoder og rabatter på din mobiltelefon, som du kan bruge på din næste bestilling.

Hvor meget rabat kan jeg få på min indkvartering med en rabatkode fra Hotels.com?

Hotels.com rabatkoder giver altid en procentvis rabat. Normalt er det omkring 8-10 procent rabat, men i sjældne tilfælde kan det være 12-15 procent rabat. Når der er højere rabatter, gælder de normalt kun for udvalgte overnatninger. F.eks. på et specifikt udvalg af destinationer.

Kan jeg kombinere flere kuponkoder?

Nej, du kan ikke kombinere flere kuponkoder. Du kan f.eks. ikke kombinere en 10 % rabatkuponkode med en 8 % rabatkuponkode for at få i alt 18 % rabat. Du kan kun bruge én kode pr. booking, så sørg for altid at bruge den bedste rabatkode.

Kan alle kunder, nye og gamle, indløse rabatkoder hos Hotels.com?

Ja, alle kunder kan indløse rabatkoder hos Hotels.com, både nye og eksisterende kunder. I meget sjældne tilfælde kan der være koder, som kun er gyldige for nye kunder, der foretager en hotelbooking.

Hvad er den maksimale rabat, jeg kan få hos Hotels.com?

Hvis du ønsker at finde rigtige gode tilbud og få dine hotelbookinger til den absolut laveste pris, skal du deltage i Hotels.coms 48-timers UDSALG. I løbet af denne UDSALG kan du få helt op til 50 % rabat på udvalgte hoteller. Hvis du også kan kombinere dette med en rabatkode eller en gratis overnatning fra Hotels.com Rewards, kan du få en meget billig indkvartering på din ferie! Gå heller ikke glip af de hemmelige priser, som du som Hotels.com Rewards-medlem får adgang til virkelig billige hoteller.

Hvad er fordelene ved at tilmelde sig Hotels.coms nyhedsbrev?

Der er flere fordele ved at tilmelde sig nyhedsbrevet. For det første får du masser af inspiration og tips til forskellige hoteller og destinationer, som du kan besøge på din næste rejse. Derudover vil du også modtage oplysninger om aktuelle rabatkoder og deals. Du kan nemt tilmelde dig med din e-mail og kan afmelde dig til enhver tid.

Kontakt Hotels.com: Få hjælp med hotelreservationer, spørgsmål eller bekymringer

Hvis du har spørgsmål om en gennemført hotelreservation, bookingbetingelser og regler, betaling eller lignende, kan du altid kontakte Hotels.com. Du har mulighed for at komme i kontakt med Hotels.com enten via webchat på deres hjemmeside eller via telefon. Du kan nå dem på telefonnummer 38 48 77 84.

Kontakt Tripplo.com: Få hjælp med vores rabatkoder og rabatter

Artikelforfatteren og udgiveren af Hotels.com-rabatterne, mig Axel Hernborg, står til din rådighed for at besvare dine spørgsmål. Du kan kontakte mig via e-mail på axel@tripplo.com. Hvis du har nogen spørgsmål angående en Hotels.com-rabatkode eller andre rabatter, der er tilgængelige her på Tripplo.com, tøv ikke med at kontakte mig.

Medlemmer får 10% rabat på hoteller december 31, 2024
Eksklusive kuponer, rabatter og tilbud via nyhedsbrevet december 31, 2024
Last Minute: Spar op til 75% december 31, 2024
Saml 10 stempler og få 1 bonusnat (Svarer til 10% rabat) december 31, 2024
Hemmelige medlemspriser: 10% Rabat december 31, 2024
Få op til 60% rabat på hoteller i Europa, når du udnytter tilbud i sidste øjeblik. december 31, 2024
Download Hotels.com Appen & få 10% ekstra rabat december 31, 2024
Gratis afbestilling på de fleste hoteller december 31, 2024
Bliv medlem og få personlige rabatter december 31, 2024
Altid prisgaranti hos Hotels.com december 31, 2024
Weekendtilbud i sidste øjeblik (14. jun. – 16. juni.) – Få mindst 20% rabat på din næste weekendtur december 31, 2024

Selskabsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hjemmeside: Rankhighab.com
Brugsvilkår Privatlivspolitik Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK