Privatlivspolitik

Ikrafttrædelsesdato: 1ste januar 2024

1. Introduktion

Velkommen til Tripplo.com, en platform drevet af Rank High AB, specialiseret i at tilbyde rabatkoder og tilbud fra forskellige onlinebutikker.

Denne privatlivspolitik beskriver vores praksis med hensyn til indsamling, brug og deling af personlige oplysninger, som vi modtager fra brugere af Tripplo.com. Ved at bruge vores tjenester accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne politik.

2. Information om dataansvarlig

Den dataansvarlige for dine personlige oplysninger i henhold til gældende EU’s databeskyttelseslovgivning er:

Rank High AB
Org.nr: 559047-8144
Adresse: Hantverkargatan 53, lgh 1103, 112 31 Stockholm, Sverige
E-mail: axel@tripplo.com
Telefon: +46 722-016786

3. Typer af indsamlede data

Vi indsamler forskellige typer personoplysninger for at kunne levere og forbedre vores tjenester. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til:

  • Personlige identifikationsoplysninger: Såsom navn, e-mailadresse og telefonnummer, når du registrerer dig til vores tjenester eller nyhedsbrev.
  • Surfdata: Oplysninger om, hvordan du tilgår og bruger Tripplo.com, inklusive oplysninger om dine besøg (som dato og tid), din IP-adresse, browsertype og operativsystem.
  • Brugsdata: Detaljer om dine interaktioner med vores tjenester, inklusive de rabatkoder og tilbud, du ser eller indløser.

4. Metoder til dataindsamling

Dataindsamlingsmetoder på Tripplo.com inkluderer:

  • Direkte indsamling: Når du direkte stiller personlige oplysninger til rådighed via vores website, såsom under registrering eller når du abonnerer på et nyhedsbrev.
  • Automatiserede teknologier: Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at spore din aktivitet på vores website og holde bestemte oplysninger. Dette uddybes yderligere i afsnittet “Cookies og sporingsteknologier”.

5. Formål og juridisk grundlag for behandling

De indsamlede data anvendes til følgende formål:

  • For at levere og vedligeholde vores service: Inklusiv at give dig adgang til vores tilbud og sikre den løbende drift af vores platform.
  • For at kommunikere med dig: Vi bruger dine kontaktoplysninger til at kommunikere med dig om opdateringer, tilbud og anden service-relateret information.
  • For at forbedre vores tjenester: Bruger brugsdata til at forstå, hvordan vores tjenester anvendes, og til at foretage forbedringer.

Det juridiske grundlag for behandling af dine personoplysninger inkluderer:

  • Samtykke: Hvor du har givet klart samtykke til behandling af dine personoplysninger til et specifikt formål.
  • Aftale: Hvor behandling er nødvendig for udførelsen af en kontrakt med dig eller for at tage skridt på din anmodning, før en sådan kontrakt indgås.
  • Legitime interesser: Behandling for vores legitime interesser, som inkluderer markedsføring, svindelforebyggelse og forretningsadministration.

6. Brug af data

Dine data anvendes til at:

  • Administrere vores website: For at håndtere din konto, levere kundesupport og sikre sikkerheden på vores website.
  • Personliggøre brugeroplevelsen: Vi kan bruge information for at forstå, hvordan vores brugere som en gruppe bruger de tjenester og ressourcer, der er tilgængelige på vores website.
  • Markedsundersøgelser: For at gennemføre markedsundersøgelser og analyser for at forbedre kvaliteten af ​​vores tjenester.

7. Brug af cookies og lignende teknologier

På Tripplo.com bruger vi cookies og relaterede sporingsteknologier til at overvåge brugerinteraktioner med vores platform og gemme bestemte oplysninger. Cookies er små datafiler, som overføres til din enhed af vores website, og som kan inkludere en anonymiseret identifikator. Disse teknologier hjælper os med at forbedre din oplevelse på vores side. Du har mulighed for enten at acceptere eller afvise disse cookies. Bemærk, at hvis du vælger at afvise cookies, kan det påvirke din evne til fuldt ud at anvende vores tjenester.

8. Lagring af personoplysninger

Dine personoplysninger opbevares af os kun så længe som nødvendigt for de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik. Denne varighed bestemmes af flere faktorer, herunder vores behov for at overholde lovbestemte forpligtelser, løse tvister og opretholde vores aftaler. Vi følger lovgivningsmæssige standarder for at bestemme passende opbevaringsperiode for forskellige typer data.

9. Deling og udlevering af data

Dine personoplysninger kan deles under disse omstændigheder:

  • Med tredjepartstjenesteudbydere: For at lette vores service, kan vi dele dine data med tredjeparter, der udfører tjenester på vores vegne.
  • Under forretningsændringer: I tilfælde af fusion, opkøb eller salg af aktiver, kan dine data være en del af de overførte aktiver.
  • Med vores koncernenheder: Vi kan dele oplysninger med vores moderselskab, datterselskaber, joint ventures eller andre selskaber under fælles kontrol, altid i henhold til vilkårene i denne privatlivspolitik.
  • For juridisk overholdelse: Vi kan videregive dine data, hvor det er krævet ved lov, eller hvis det er nødvendigt for at overholde en retssag, domstolskendelse eller juridisk proces.

10. Rettigheder for brugere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS)

Hvis du er bosiddende i EØS, har du visse rettigheder med hensyn til dine personoplysninger. Rank High AB er forpligtet til at lette disse rettigheder, inklusivt:

  • At få adgang til og anmode om en kopi af dine data.
  • At anmode om rettelse af eventuelle unøjagtigheder.
  • At anmode om sletning af dine data under specifikke omstændigheder.
  • At gøre indsigelse mod behandling af dine data.
  • At søge begrænsninger i behandlingen af dine data.
  • At anmode om overførsel af dine data i et bærbart format.
  • At trække tidligere givet samtykke tilbage, hvor det er relevant.

11. Sikring af datasikkerhed

Vi prioriterer sikkerheden for dine personlige oplysninger. Det er dog vigtigt at påpege, at ingen elektronisk lagring eller dataoverførsel over internettet er 100% sikker. Mens vi stræber efter at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personoplysninger, kan vi ikke garantere absolut sikkerhed.

12. Grænseoverskridende databehandling

Vi kan behandle dine personlige oplysninger på servere, der ligger uden for dit hjemland. Ved at tilvejebringe dine oplysninger til os, accepterer du denne overførsel, behandling og lagring af dine oplysninger på udenlandske lokationer, som kan have andre databeskyttelseslove end dit hjemland. Vær forsikret om, at vi tager skridt til at sikre, at dine privatlivsrettigheder fortsat er beskyttet som beskrevet i denne politik.

13. Interaktion med eksterne platforme

Tripplo.com kan indeholde links til eksterne websteder, der ikke er under vores kontrol. Når du interagerer med disse links, vil du navigere væk fra vores websted. Vi opfordrer dig til at gennemgå privatlivspolitikken for disse eksterne websteder, før du deler personlige oplysninger. Bemærk, at vores privatlivspolitik ikke gælder for disse eksterne platforme.

14. Forpligtelse til børns online privatliv

Tripplo.com er ikke designet til, eller bevidst rettet mod, børn under 16 år. Vi indsamler ikke bevidst personlige oplysninger fra personer under 16 år. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet oplysninger fra børn uden passende forældres samtykke, vil vi træffe skridt til at fjerne sådanne oplysninger fra vores servere.

15. Ændringer i denne privatlivspolitik

Vi kan opdatere vores privatlivspolitik fra tid til anden. Vi vil underrette dig om eventuelle ændringer ved at offentliggøre den nye privatlivspolitik på denne side. Ændringer i denne privatlivspolitik træder i kraft, når de er offentliggjort på denne side. Derfor anbefaler vi, at du regelmæssigt gennemgår denne privatlivspolitik for eventuelle ændringer.

16. GDPR-overholdelse og rettigheder for brugere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS)

I overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) har du, hvis du er bosiddende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), visse rettigheder med hensyn til dine personoplysninger. Rank High AB er forpligtet til at lette disse rettigheder, inklusivt:

  • At få adgang til og anmode om en kopi af dine data: Du har ret til at få adgang til personoplysninger, som vi holder om dig, og at anmode om, at dine personoplysninger korrigeres, opdateres eller slettes.
  • At anmode om rettelse af eventuelle unøjagtigheder: Hvis du mener, at nogen information, vi har om dig, er forkert eller ufuldstændig, har du ret til at anmode om at se denne information, få den rettet eller få den slettet.
  • At anmode om sletning af dine data under specifikke omstændigheder: Under visse omstændigheder har du ret til sletning af dine personoplysninger uden unødig forsinkelse.
  • At gøre indsigelse mod behandling af dine data: Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger i visse situationer.
  • At søge begrænsninger i behandlingen af dine data: Du har ret til at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger under visse betingelser.
  • At anmode om overførsel af dine data i et bærbart format: Du har ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  • At trække tidligere givet samtykke tilbage, hvor det er relevant: Du har ret til når som helst at trække dit samtykke tilbage, hvor Rank High AB har baseret sig på dit samtykke til at behandle dine personlige oplysninger.

Bemærk, at vi kan bede dig om at verificere din identitet, før vi reagerer på sådanne anmodninger. GDPR giver dig rettigheder med hensyn til dine personoplysninger, og Rank High AB er forpligtet til at ære disse rettigheder og dit privatliv i henhold til denne forordning.

17. Klager og kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, eller hvis du ønsker at indgive en klage over, hvordan vi behandler dine personoplysninger, bedes du kontakte os ved hjælp af oplysningerne nedenfor. Vi vil undersøge og forsøge at løse eventuelle klager eller tvister vedrørende brug eller afsløring af dine personoplysninger.

Kontaktinformation:
Rank High AB
Org.nr: 559047-8144
Adresse: Hantverkargatan 53, lgh 1103, 112 31 Stockholm, Sverige
Telefon: +46 722-016786

18. Ikrafttrædelsesdato

Denne privatlivspolitik træder i kraft den 1ste januar 2024 og vil forblive i kraft med undtagelse af eventuelle ændringer i dens bestemmelser i fremtiden, som vil være i kraft umiddelbart efter at de er blevet offentliggjort på denne side.

Selskabsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hjemmeside: Rankhighab.com
Brugsvilkår Privatlivspolitik Cookies Sådan tjener vi penge Hvordan vi finder, verificerer og rangerer rabatter
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK