Om os

Axel Hernborg

Denne hjemmeside blev grundlagt af mig, Axel Hernborg, i begyndelsen af 2014. Idéen til siden blev skabt efter en tur til Milano, der blev begrænset af en konstant søgning efter gode og velassorterede artikler om, hvad man kunne lave i byen. Oprindeligt havde hjemmesiden navnet vadkanmangör.se og var kun rettet mod det svenske marked.

Efter at vadkanmangöra.se havde eksisteret i cirka et år, ændrede hjemmesiden navn til tripwise.se. Det var under denne navneændring, at hjemmesiden foruden artikler med rejsetips også begyndte at offentliggøre rabatter og rabatkoder fra flere aktører i rejsebranchen, såsom rejsebureauer, flyselskaber og hoteller. Da dette rabatsegment tiltrak mere og mere trafik til hjemmesiden, begyndte rabatter og tilbud fra forhandlere også at blive vist på stedet.

Da tripwise.se havde været aktiv i omkring et år, tog jeg skridtet mod at komme ind på det norske marked ved at starte siden tingagjore.com. På blot en måned blev det meste af indholdet på tripwise.se oversat til norsk og offentliggjort på den nye norske side. Trafikken steg hurtigt til tingagjore.com, og efter at hjemmesiden kun havde været aktiv i en måned, fortsatte jeg med at oversætte tripwise.se til flere andre sprog. I 2016 startede hjemmesider, som rettede sig mod Danmark (atlave.dk), Finland (matkat365.fi), Holland (reisiger365.nl), Tyskland (traveller365.de), Frankrig (voyage365.fr), Storbritannien (traveller365.co.uk ), Polen (podroznik365.pl) og Italien (traveller365.it).

Disse 10 landsspecifikke hjemmesider blev drevet i cirka 3 år indtil maj 2019, da jeg traf beslutningen om at flette dem sammen til et stort internationalt “.com” -site. Hovedårsagen til denne konsolidering var, at det ville være nemmere at administrere hvert land, og at det ville være en fordel ved markedsføring at forene alle lande under ét brand. Dette brand blev tripplo.com. I dag ligger det indhold, der er rettet til et specifikt land, i sin egen undermappe på tripplo.com. Sverige på tripplo.se/, Danmark på tripplo.dk/, Storbritannien på tripplo.dk/ osv. Ved fusionen i 2019 rettede Tripplo.com sig mod i alt 10 lande. I begyndelsen af 2021 blev den italienske og polske del lukket ned. Dette for at kunne lægge mere tid og fokus på et mindre antal markeder. I dag er det derfor de 8 lande Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Storbritannien, Nederlandene og Frankrig, som Tripplo.com retter sig mod.

Tripplo tidslinje infographic

Rabatkoder og rabatter

Rabatkoder og rabatter, der offentliggøres på tripplo.com kommer direkte fra de nævnte selskaber. Rabatkoderne distribueres normalt via de tilknyttede netværk, som virksomhederne er forbundet med. Vi forsøger konstant at holde rabatkoderne funktionsdygtige og opdaterede, men under forbehold, fordi vi nogle gange kan glemme at fjerne eller opdatere rabatkoder. Mængden af rabatkoder, der kan findes på tripplo.com, ændres konstant. Normalt afhænger det af sæsonen. Om efteråret og omkring Black Friday, såvel som før jul, er der altid mange rabatkoder, mens der måske er færre i begyndelsen af året og om sommeren.

Rejsetips

Målet med artikler og indhold, der er offentliggjort på Tripplo, er at samle både små og store seværdigheder og attraktioner i de mest populære turistbyer i hele verden, men også at dele tips og anden information, der kan spare penge og gøre rejsen lettere.

Denne side ejes og drives af Rank High AB.

Firma information:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hjemmeside: Rankhighab.com

Selskabsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hjemmeside: Rankhighab.com
Brugsvilkår Privatlivspolitik Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK