Agoda rabatkode 2024

Seneste rabat tilføjet: juni 13, 2024
 • 9

Aktiver denne Agoda-kode for at få op til 8% rabat

Få en øjeblikkelig rabat på op til 8% på din næste booking hos Agoda ved... Read More
december 31, 2024 11:59 pm VIS RABAT/RABATKODE ion.
 • Tilføjet juni 13, 2024 af Axel Hernborg
 • 0

Book og spar 5% med denne Agoda-kode

Udnyt 5% rabat på din booking hos Agoda, når du bruger denne rabatkode. En... Read More
december 31, 2024 11:59 pm VIS RABAT/RABATKODE ion.
 • Tilføjet juni 13, 2024 af Axel Hernborg
 • 6

Op til 25% rabat som Agoda VIP-medlem

Bliv Agoda VIP-medlem og nyd op til 25% rabat på dine bookinger. En eksklusiv... Read More
december 31, 2024 11:59 pm VIS RABAT/RABATKODE ion.
 • Tilføjet juni 13, 2024 af Axel Hernborg
 • 8

Op til 30% rabat på internationale hoteller

Udforsk verden og spar op til 30% på internationale hotelbookinger gennem... Read More
december 31, 2024 11:59 pm VIS RABAT/RABATKODE ion.
 • Tilføjet juni 13, 2024 af Axel Hernborg
 • 0

Mindst 10% rabat med Agoda Great Escape

Benyt dig af Agoda Great Escape-tilbuddet for at spare mindst 10% på udvalgte... Read More
december 31, 2024 11:59 pm VIS RABAT/RABATKODE ion.
 • Tilføjet juni 13, 2024 af Axel Hernborg

Om Agoda

De fleste mennesker elsker at rejse og udforske verden. Desværre har det historisk set ikke været alle, der har haft mulighed for at rejse, da det har været dyrt og noget, kun de mest privilegerede har haft råd til. Selvom det stadig koster en del at rejse, er priserne faldet betydeligt, og billige budgetrejser er mere tilgængelige end nogensinde. Dette er Agoda.com det perfekte eksempel på!

Grundlagt i 2005 er Agoda en førende online rejsebureau med hovedkontor i Singapore. Virksomheden tilbyder booking af ferieboliger, hoteller, fly og lufthavnstransfers. Det er også muligt at booke pakkerejser. Agoda er for eksempel et paradis for alle, der leder efter prisvenlige sidste-minut-rejser!

Pressede priser og ekstra rabat med Agoda-rabatkoder

Agoda arbejder konstant for at presse priserne, og udover allerede pressede almindelige priser tilbyder Agoda løbende særtilbud og kampagner. Derudover, takket være rabatsider som Tripplo.com, er det muligt at benytte forskellige Agoda-rabatkoder for at få endnu lavere pris på din rejsebooking.

Sådan bruger du en Agoda-rabatkode:

At bruge Agoda-rabatkoden er meget enkelt:

 1. Scroll op lidt på denne side og vælg rabatkoden eller rabatten, du vil bruge til dit køb. Klik på "Vis rabat/rabatkode".
 2. Nu ser du enten en kode med tal og bogstaver eller en instruktion om, hvordan rabatten bruges.
 3. Når du er inde på Agoda.com, angiv din destination eller bolig samt de datoer, du er interesseret i. Vælg det værelse, du vil booke, og klik på "book". Du vil nu blive ført videre til at afslutte bookingen.
 4. Hvis du kopierede koden fra vores hjemmeside, ville det nu være tid til at indsætte den i den korrekte boks (som du kan se på billedet nedenfor). Hvis det står, at rabatten aktiveres via link, vil rabatten blive anvendt automatisk.
 5. Nu er alt klart! Det var alt, hvad der skulle til for at kunne reservere et hotel med en Agoda-rabatkode. Nemt, ikke sandt?

Almindelige spørgsmål og svar om Agoda-rabatkoder, kampagner og specielle tilbud

Hvordan kan jeg få fat i en Agoda-rabatkode?

Du kan finde Agoda-kampagnekoder på rabatsider som Tripplo.com. Du kan også finde dem i forskellige online-fora og på sociale medier, hvor Agoda undertiden deler eksklusive rabatkoder, kampagner og rejsetilbud med deres følgere. Du bør også tjekke direkte på Agodas hjemmeside efter rabatkoder og tilmelde dig Agodas nyhedsbrev for at få eventuelle kampagnekoder og tilbud direkte til din e-mail.

Hvor meget rabat kan jeg få med en Agoda-rabatkode?

Det varierer mellem forskellige koder, men fælles for de fleste Agoda-rabatkoder er, at de giver en rabat i procent. Disse rabatter kan være 5%, 10% eller 15%. Det er yderst sjældent, at en Agoda-kode giver mere end 10-15% rabat. Hvis du finder en rabatkode, der giver 5% rabat, bør du være meget tilfreds!

Kan jeg afbestille min flyrejse, som jeg har bestilt med en Agoda-rabatkode?

Ja, det spiller ingen rolle, om du har bestilt med en rabatkode eller ej. Dog afhænger det af flyselskabet. Nogle flyselskaber kræver, at du betaler et afbestillingsgebyr, mens andre har en politik om, at deres flyrejser ikke er refunderbare. Husk, at hvis flyselskabets politik siger, at afbestillinger ikke er tilladt, så er der intet, Agoda kan gøre.

Hvis du ønsker at annullere en reservation, er den nemmeste måde at kontakte Agoda - send dem en e-mail med dine oplysninger, såsom dit bookingnummer, flyets dato og hvilket segment du ønsker at annullere (indenrigs, udenrigs eller begge), samt årsagen til din afbestilling.

Glem ikke, at du ikke får penge tilbage for den rabat, der er trukket fra med en rabatkode. Lad os sige, at din booking koster 1000 kr, men med en rabatkode, der gav 10% rabat, fik du prisen ned til 900 kr. Du vil så kun få de 900 kr tilbage, som du har betalt, og ikke de 1000 kr, som bookingen egentlig kostede.

Har Agoda et loyalitetsprogram?

Rent tekniskt set har Agoda ikke sit eget loyalitetsprogram. De deltager dog i PointsMAX, hvor du kan vælge dit foretrukne loyalitetsprogram, og pointene lægges til din konto hver gang du foretager en reservation hos Agoda. Der er 46 deltagende partnere, så du kan bestemt ikke klage over manglende valgmuligheder. Læs mere på Agodas hjemmeside om, hvordan det hele fungerer.

Hvor længe er en Agoda-rabatkode gyldig?

Der er ikke noget enkelt svar på det, da det afhænger af, at hver Agoda-rabatkode har unikke vilkår. Nogle koder er gyldige bare en dag, nogle er gyldige i en fastsat tidsperiode, som en uge eller en måned, mens nogle er gyldige på ubestemt tid. Så hvis du vil vide, hvor længe din Agoda-rabatkode er gyldig, anbefaler vi, at du kontrollerer dens vilkår og betingelser.

Hvor ofte kommer der nye Agoda-rabatkoder?

Det er svært at sige præcis, hvornår en ny Agoda rabatkode vil dukke op. Nogle gange kommer der flere i løbet af en uge, mens det nogle gange kan tage lidt længere tid, før der kommer nye rabatkoder. Den bedste måde at aldrig gå glip af, når en ny Agoda-rabatkode bliver tilgængelig, er at følge denne side på Tripplo.com og begynde at abonnere på Agodas nyhedsbrev.

Hvad kan jeg gøre, hvis min Agoda-rabatkode ikke fungerer?

Hvis din Agoda-rabatkode ikke fungerer, kan dette have flere årsager. Det første, du bør gøre, er at kontrollere, at du har indtastet den korrekt, hvis den for eksempel har både store og små bogstaver. Du bør også dobbelttjekke, om udløbsdatoen ikke er overskredet, og om du opfylder alle vilkår, der kræves for, at rabatten kan anvendes. Måske har du overset, at rabatkoden kræver en minimumsbookingsværdi, som du ikke når op til, eller at den kun giver rabat på specielle rejsemål. Hvis du stadig har problemer, selvom du mener, at du opfylder alle krav og betingelser for din specifikke Agoda-rabatkode, skal du kontakte Agodas kundeservice for at få mere hjælp med at finde ud af, hvad der er galt med din kode.

Aktiver denne Agoda-kode for at få op til 8% rabat december 31, 2024
Book og spar 5% med denne Agoda-kode december 31, 2024
Op til 25% rabat som Agoda VIP-medlem december 31, 2024
Op til 30% rabat på internationale hoteller december 31, 2024
Mindst 10% rabat med Agoda Great Escape december 31, 2024

Selskabsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hjemmeside: Rankhighab.com
Brugsvilkår Privatlivspolitik Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK