Sådan tjener vi penge og skaber værdi samtidig

Vores Mission: At forbedre din online shoppingoplevelse

Vores mission er at hjælpe dig, der søger efter rejser og andet rejserelateret, med at få så god en online shoppingoplevelse som muligt. Dette ved at tilbyde de bedste rabatter og rabatkoder fra førende rejsevirksomheder og webbutikker, så du får den bedst mulige pris på det, du har tænkt dig at booke eller købe.

Gennemlysning af vores indtægtskilder: Transparens og tillid først

Tripplo.com tjener i princippet kun penge på forskellige typer af affiliate-samarbejder med forskellige rejsebureauer, bookingtjenester, hoteller, flyselskaber, rederier, biludlejningsfirmaer, togvirksomheder, oplevelsesvirksomheder og et antal webbutikker.

Sådan fungerer affiliate-samarbejder: En Win-Win-Win Situation

Vores indtægter fra affiliate-samarbejder fungerer på samme måde som for mange andre websites, der får deres indtægter via affiliate-samarbejder. Dette betyder, at hvis du klikker på en af vores rabatkoder eller rabatter og bliver linket videre og derefter gennemfører et køb, så modtager vi et lille beløb som tak fra virksomheden, hvor du foretog dit køb. For dig medfører dette ingen ekstra omkostninger. Prisen på det, du har tænkt dig at booke eller købe, vil være den samme, uanset om du bruger vores affiliate-links eller ej.

For at opsummere det hele kan vi fastslå, at alle tre parter drager fordel af Tripplo.com. Det bliver en Win-Win-Win situation:

  • Du som bruger og kunde drager fordel: Du kan benytte dig af vores rabatkoder og rabatter og få en lavere pris på det, du har tænkt dig at købe eller booke. Helt uden at det medfører nogen ekstra omkostninger.
  • Virksomheden, hvor du foretager dit køb, drager fordel: Virksomheden får dig som kunde via Tripplo.com, og du foretager et køb, som du måske ikke havde foretaget, hvis du ikke havde fundet en rabatkode eller rabat gennem vores website.
  • Tripplo.com drager fordel: Vi hos Tripplo.com modtager et mindre beløb fra virksomheden, hvor du har foretaget din rejsebooking eller køb. Dette gør, at Tripplo.com kan drive virksomheden videre og forbedre tjenesten.

Andre indtægtskilder:

Tripplo.coms indtægter består til 99% af indtægter fra forskellige affiliate-samarbejder. Det kan dog ved meget sjældne lejligheder ske, at vi får andre indtægter ved for eksempel at give en virksomhed ekstra meget eksponering. Det kan være, at virksomheden får synlighed i vores nyhedsbrev eller at virksomheden får en reklame-banner på Tripplo.com.

Selskabsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hjemmeside: Rankhighab.com
Brugsvilkår Privatlivspolitik Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK