Rabatkoder til Rejsebureauer/rejsesider (fly, hotel, lejebil, osv.)

Spar penge på rejser! Tripplo.com hjælper dig med at finde de bedste tilbud på rejser med eksklusive rejserabatter, tilbud og rabatkoder. Vi samarbejder med førende rejsebureauer & rejsebookingssider for at sikre, at dine rejser er så overkommelige som muligt.

Vi tilbyder aktuelle, verificerede rabatter og tilbud fra velkendte aktører som Expedia, Agoda og mange flere. Spar penge i dag med vores eksklusive rejsetilbud og rabatter og book din drømmeferie til en super pris! Læs gerne vores FAQ om brug af rabatkoder ved rejsebestillinger.

A

D

E

L

M

P

S

T

Å

Ofte stillede spørgsmål og svar om at booke rejser og bruge rabatkoder

Skal man tænke på noget specielt, når man indløser en rabatkode ved en rejsebooking?

At bruge en rabatkode til bookinger via rejsebureauer og rejsewebsteder kan variere lidt fra, hvordan rabatkoder bruges i almindelige webbutikker. I webbutikker plejer man ofte at kunne indtaste rabatkoden direkte i indkøbskurven eller i det første trin i kassen. For rejsebookinger kan det kræves, at du gennemgår størstedelen af bookingprocessen, fra at indtaste personlige oplysninger til forskellige valgmuligheder, før du kan indtaste din rabatkode. For at forstå præcist, hvordan du bruger din rejse-rabatkode, besøg den side på Tripplo.com, hvor du fandt koden. Der findes normalt detaljerede instruktioner for, hvordan du aktiverer din rabatkode.

Er rabatkoder til rejsebookinger tidsbegrænsede?

Ja, de fleste rabatkoder til rejsebureauer og rejsewebsteder er tidsbegrænsede. Nogle kan kun være gyldige i en dag, som under kampagnedage som Black Friday, mens andre kan være gyldige i flere måneder. Nogle koder er gyldige indtil videre, men vil ikke være gyldige for evigt og vil til sidst blive fjernet.

Kan jeg bruge rabatkoder til sidste øjebliks-bookinger af rejser?

De fleste rabatkoder kan du bruge til alle typer af rejser, men det kan være, at nogle rabatkoder ikke kan bruges til visse rejsekampagner. Et eksempel på dette er sidste øjebliks-kampagner. Hvis en rabatkode ikke er gyldig for sidste øjebliks-rejser, vil det fremgå af indløsningsbetingelserne, at den kun gælder for rejser til normal pris.

Kan jeg bruge flere rabatkoder til en og samme rejsebooking?

Det kan i sjældne tilfælde være muligt, men det er meget usædvanligt. I de fleste tilfælde skal du regne med kun at kunne bruge en rabatkode per booking.

Hvor ofte opdateres rejse-rabatkoderne på Tripplo.com?

Vi stræber efter at opdatere alle rabatkoder, kampagner og tilbud så snart noget nyt tilkommer eller ændres. Vi er tilknyttet de største affiliate-netværk og modtager oftest automatisk opdaterede rabatkoder og tilbud gennem deres API’er.

Hvad skal jeg gøre, hvis min rabatkode ikke virker, når jeg har tænkt mig at booke min rejse?

Hvis en rabatkode ikke virker, kan der være flere årsager. Det kan være, at du ikke opfylder det minimale bookingværdi, der kræves for, at din rabatkode skal være gyldig. Det kan også være, at din rabatkode kun gælder for udvalgte rejser eller destinationer. En rabatkode kan også være geografisk begrænset, hvilket kan betyde, at den ikke fungerer for visse kunder, der befinder sig i forskellige dele af verden. Hvis du mener, at du opfylder alle betingelser for en rabatkode, men stadig ikke får den til at fungere, kan du kontakte os på Tripplo.com via kommentarfeltet på den underside, hvor du fandt rabatkoden, eller du kan kontakte os via e-mail. Du kan også kontakte kundeservice hos det pågældende rejsebureau eller rejsewebstedet.

Gælder rabatkoderne for alle typer af rejser?

Dette er ikke sikkert. Som tidligere nævnt kan nogle rabatkoder være begrænsede til kun at gælde for eksempelvis visse typer af rejser eller destinationer. Læs gennem betingelserne for rabatkoden for at vide, hvad der gælder.

Er det muligt at afbestille eller ændre en rejsebooking foretaget med en rabatkode?

I de fleste tilfælde påvirkes ikke muligheden for at afbestille eller ændre en rejsebooking af, om du har brugt en rabatkode eller ej. Firmaets politik for afbestillinger og ændringer af bookinger er normalt de samme uanset om du har fået rabat eller ej. Dog kan det i sjældne tilfælde være sådan, at du ved at bruge en rabatkode accepterer kampagnespecifikke vilkår for afbestilling og ændringer. For at undgå overraskelser anbefaler vi, at du nøje læser gennem betingelserne for den rabatkode, du tænker på at bruge.

Selskabsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hjemmeside: Rankhighab.com
Brugsvilkår Privatlivspolitik Cookies Sådan tjener vi penge Hvordan vi finder, verificerer og rangerer rabatter
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK