Rabatkoder til Hotel og overnatning

Vi tilbyder rabatter og rabatkoder til alle typer af hoteller og overnatningssteder – fra storbyhoteller til weekendture til et sted at bo under en forretningsrejse. Uanset om du leder efter et prisvenligt hotelværelse til din næste forretningsrejse eller har brug for et midlertidigt hjem under din ferie, kan vi hjælpe dig! Tag et kig på alle rabatkoder og tilbud fra de hoteller og hotelbookingssider, vi samarbejder med, for at spare penge, når du skal ud at rejse!

B

D

H

I

L

N

S

V

Ofte stillede spørgsmål om at booke hoteller og bruge rabatkoder

Hvordan bruger jeg en rabatkode til en hotelbooking?

At bruge en rabatkode til en hotelbooking kan variere en smule fra at bruge en rabatkode i en almindelig webshop. Når det kommer til rabatkoder for almindelige webshops, plejer det at være muligt at indtaste rabatkoden direkte i indkøbskurven. For hotelbookinger kan det undertiden kræve, at du gennemgår mere eller mindre hele bookingprocessen, og udfylder alt fra personlige oplysninger til anden rejseinformation, før du kan indtaste din rabatkode. For at vide præcist, hvordan du indtaster din rabatkode, kan du besøge den underside på Tripplo.com, hvor du fandt rabatkoden. Der findes normalt detaljeret information om, hvordan du aktiverer din rabatkode.

Er hotel-rabatkoder tidsbegrænsede?

Ja, de fleste rabatkoder, der gælder for forskellige hoteller og hotelbookingssider, er tidsbegrænsede. Nogle kan kun gælde en dag (for eksempel under Black Friday), mens andre kan være gyldige i flere måneder. Nogle rabatkoder er gyldige indtil videre, men vil ikke være gyldige for evigt, og vil også blive fjernet efter et stykke tid.

Kan jeg bruge mere end en rabatkode pr. booking?

Det kan være muligt, men det er yderst sjældent. Forvent, at du i de fleste tilfælde kun kan bruge en rabatkode pr. booking.

Hvor ofte opdateres rabatkoderne på hjemmesiden?

Vi stræber efter at forsøge at opdatere alle rabatkoder og rabatter så snart der kommer noget nyt eller hvis noget ændres. Vi er tilknyttet de største affiliate-netværk og får via deres API’er i de fleste tilfælde automatisk opdaterede rabatkoder og tilbud.

Hvad skal jeg gøre, hvis en rabatkode ikke virker?

Hvis en rabatkode ikke virker, kan dette have flere årsager. Det kan være, at du ikke når op til minimumsbookingværdien, der kræves for at din rabatkode skal fungere. Det kan også være, at din rabatkode kun gælder på udvalgte hoteller på visse destinationer. En rabatkode kan også være geografisk bundet, hvilket kan gøre, at den ikke fungerer for visse kunder. Hvis du mener, at du har en rabatkode, som du opfylder alle betingelser for, men alligevel ikke får den til at fungere. Så kan du kontakte os på Tripplo.com via kommentarfeltet på undersiden her på Tripplo.com, hvor du fandt rabatkoden, eller via e-mail. Du kan også kontakte kundeservice hos det pågældende hotel eller bookingtjenesten.

Gælder rabatkoderne for alle typer værelser og overnatningssteder?

Dette er ikke sikkert. Nogle rabatkoder er begrænsede til kun at kunne anvendes på for eksempel visse værelsestyper eller visse destinationer. Læs betingelserne for rabatkoden for at vide, hvad der gælder.

Er det muligt at afbestille eller ændre en hotelbooking foretaget med en rabatkode?

I de fleste tilfælde påvirkes muligheden for at afbestille eller ændre en hotelbooking ikke af, om du har brugt en rabatkode eller ej. Firmaets afbestillings- og ændringspolitik for bookinger er normalt de samme, uanset om du har fået rabat eller ej. Dog kan det i sjældne tilfælde være sådan, at du ved at bruge en rabatkode accepterer andre vilkår for afbestilling og ændringer. For at undgå overraskelser anbefaler vi dig at virkelig læse betingelserne for den rabatkode, du har tænkt dig at bruge.

Selskabsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hjemmeside: Rankhighab.com
Brugsvilkår Privatlivspolitik Cookies Sådan tjener vi penge Hvordan vi finder, verificerer og rangerer rabatter
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK