Smartbuyglasses rabatkode 2024

Seneste rabat tilføjet: juni 13, 2024
 • 1

Op til 50% rabat hos Smartbuyglasses.

Op til 50% rabat hos SmartBuyGlasses. Spar på briller og solbriller. Ingen... Read More
december 31, 2024 11:59 pm VIS RABAT/RABATKODE ser.
 • Tilføjet juni 13, 2024 af Axel Hernborg
 • 0

SmartBuyGlasses rabatkode: 50% rabat

SmartBuyGlasses rabatkode: 50% rabat. Angiv koden ved kassen for at få halv... Read More
december 31, 2024 11:59 pm VIS RABAT/RABATKODE ser.
 • Tilføjet juni 13, 2024 af Axel Hernborg
 • 0

SmartBuyGlasses deal: Henvis en ven og få 50 kr rabat

SmartBuyGlasses TILBUD: Henvis en ven og få 50 kr rabat. Del med venner og... Read More
december 31, 2024 11:59 pm VIS RABAT/RABATKODE ser.
 • Tilføjet juni 13, 2024 af Axel Hernborg
 • 1

Gratis levering hos SmartBuyGlasses

Gratis levering hos SmartBuyGlasses. Bestil briller og få dem leveret uden... Read More
december 31, 2024 11:59 pm VIS RABAT/RABATKODE ser.
 • Tilføjet juni 13, 2024 af Axel Hernborg

SmartBuyGlasses.dk er en online brillebutik som sælger billige briller, solbriller, sportsbriller, og kontaktlinser. Dette store udvalg af produkter til mænd, kvinder, og børn har noget til alle. Hjemmesiden byder på flere end 180 forskellige kendte mærker, såsom Gucci, Prada, Ray-Ban, Oakley, Marc Jacobs, Polaroid, Dolce & Gabbana, Versace, Yves Saint Laurent, Persol, O’Neill, og Burberry. SmartBuyGlasses garanterer, at alle briller og alle solbriller er 100% ægte. Alle køb er inklusiv producentgaranti.

Det store udvalg af kontaktlinser byder på alt fra månedslinser til endagslinser til ugelinser, alle fra mærker såsom Air Optix, Biofinity, Focus, Proclear, og Acuvue. Når man kopper et par nye briller hos SmartBuyGlasses får man ridsebeskyttelse, antirefleksion, og UV-beskyttelse med i købet. SmartBuyGlasses.dk er en del af SmartBuyGlasses Optical Group som siden 2006 har været en af de førende forhandlere på brille- og solbrillemarkedet. Gruppen har virksomheder i b.la. Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Italien, USA, Canada, Shanghai, Hongkong, og Australien. Der er forhandlere i over 20 forskellige lande.

Smartbuyglasses-rabatkoder og tilbud

Når det kommer til rabatkoder og tilbud hos Smartbuyglasses er der meget af benytte sig af. På Smartbuyglasses.dk kan man finde briller og solbriller til rigtigt fede priser. Smartbuyglasses har sørget for at presse priserne helt i bund for at holde sig i top og det gør man ved at lancere spændende kampagner på udvalgte dele at sortimentet. Her går det at finde et finde et godt tilbud bland mærker som RayBan, Tom Ford og Hugo Boss til helt utrolige priser. En del produkter kan have op til 70% rabat. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet fra Smartbuyglasses er der endnu flere fordele at hente. Som abonnent får du adgang til eksklusive nyheder, tilbud og rabatter. Du kan også værve en ven og få 70 kroner i præmie på dit næste køb. Derudover indgår der gratis fragt på alle ordrer over 570 kroner. Ofte kører der flere kampagner samtidigt. Vil du vide mere om, hvad der foregår i øjeblikket på rabat-fronten på Smartbuyglasses.dk kan du gå ind på kategorien “Udsalg” i hovedmenuen. Der er fantastiske tilbud at hente som gælder på størstedelen af deres brede udbud.

Almindelige spørgsmål om SmartBuyGlasses

Hvordan bestiller jeg en vare hos SmartBuyGlasses?

Det er let! Søg SmartBuyGlasses’ hjemmeside igennem, vælg den vare du synes om tryk derefter på “Køb nu”. Til alle solbriller og alle briller kan du også vælge alternativet “Køb med styrke” som indebærer at du bliver bedt om at tilføje din receptinformation. Dette er for, at du kan vælge den styrke, du behøver. I slutningen af denne process bliver du som kunde omdirrigeret til kassen. Skriv dine betalingsoplysninger og fortsæt derefter med betalingen ifølge instruktionerne. Let som en leg.

Kan jeg bestille flere par briller med forskellige styrker?

Det er meget enkelt at bestille flere par briller med forskellige styrker hos SmartBuyGlasses. Når du har lagt dine styrker ind for det første par, trykker du bare på “Fortsæt med at hanle”. Så bliver du dirrigeret videre til startsiden, hvor du kan vælge yderligere et par og ligge endnu en recpt ind. Du kan når som helst kontrollere din varekurv. Dette gør du ved at trykke på kurvens ikon, som du finder oppe i højre hjørne.

Skal man være medlem for at handle hos SmartBuyGlasses?

Nej, du skal ikke have en medlemskonto for ligge ordrer på SmartBuyGlasses webside. Men hvis du opretter en konto, har du nogle fordele. Du bliver en del af SmartBuyGlasses’ kundeklub. Det betyder rent praktisk at du kan tage den af eksklusive fordele, Smartbuyglasses-rabatkoder og tilbud.

Hvilke betalingsmuligheder tilbydes?

Hos SmartBuyGlasses accepteres alle større kreditkort og betalingskort, det vil sige MasterCard, JCB, Visa, Visa/Dankort, Visa Electron, American Express og Discover. Man accepterer også Paypal, Klarna og AfterPaySplitit.

Hvordan skriver jeg en rabatkode ind hos SmartBuyGlasses?

Sådan skriver du en SmartBuyGlasses-rabatkode ind:

 1. Find de briller, linser eller andre produkter som du vil købe og læg dem i kurven.
 2. Når du skal gennemføre bestillingen, trykker du på kurven.
 3. I kurven skal der nu vises en opsummering af de produkter som du vil købe samt totalprisen og lidt anden information.
 4. Under totalprisen er der et link med teksten "Har du en rabatkode, gavekort eller henvisningskode? Tryk venligst her.". Tryk på dette link.
 5. Nu vises der to tekstfelter. I det øverste kan du skrive en rabatkode ind og i det nederste skriver du gavekort eller en henvisningskode ind.
 6. Skriv din Smartbuyglasses-rabatkode ind i den det øverste og tryk derefter på knappen "Opdatér pris" som vises ved siden af.
 7. Din SmartBuyGlasses-rabatkode skal nu være aktiveret og den totale pris for bestillingen skal falde.
 8. Du kan nu gå videre til kassen for at afslutte din bestilling.

Hvor meget rabat kan jeg få med en Smartbuyglasses-rabatkode?

Det varierer kraftigt, hvor meget afslag i den totale pris du kan få med rabatkoder til Smartbuyglasses. Normalt er det en procentdel, du får i rabat på dit køb hos SmartBuyglasses. Vanlige rabatsater er 5-10% rabat og i særlige tilfælde 20% rabat. Det sker endda at du får en fast rabat i penge som f.eks 100 eller 150 kr i rabat.

Gælder min Smartbuyglasses-rabatkode til hele sortimentet?

Selv dette er noget, der varierer. Ofte gælder Smartbuyglasses-rabatkoder på en udvalgt produktgruppe så som "10% rabat på briller" eller "10% rabat på kontaktlinser”.

Op til 50% rabat hos Smartbuyglasses. december 31, 2024
SmartBuyGlasses rabatkode: 50% rabat december 31, 2024
SmartBuyGlasses deal: Henvis en ven og få 50 kr rabat december 31, 2024
Gratis levering hos SmartBuyGlasses december 31, 2024

Selskabsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hjemmeside: Rankhighab.com
Brugsvilkår Privatlivspolitik Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK