Sådan finder, verificerer og rangerer Tripplo.com rabatkoder og kampagner

Hos Tripplo.com kan du finde de seneste rabatkoder fra en række virksomheder, især inden for rejser. Hver måned hjælper vi tusindvis af rabatjægere fra flere europæiske lande med at finde de absolut bedste og nyeste rabatkoder fra alt fra rejsebureauer til webbutikker. For at gøre vores brugere så tilfredse som muligt og sikre, at alle rabatkoder og rabatter fungerer som de skal, anvender vi flere metoder. Herunder kan du læse om nogle af de forskellige måder, vi bruger til at få fat i verificerede og fungerende tilbud og rabatkoder. Samt hvordan vi rangerer dem.

Sådan finder vi rabatkoder og kampagner

Vores brugere og fællesskab:

Vores brugere på Tripplo.com hjælper os konstant med at give feedback og information om forskellige rabatter. Dette handler blandt andet om at indsende rabatter og rabatkoder med information om alt fra udløbsdato til hvad rabatten gælder. Men også om at give feedback på allerede offentliggjorte rabatter ved at skrive kommentarer eller sende beskeder til os. Vores brugere hjælper også med andet relateret til forskellige rabatkoder. For eksempel at informere os, hvis der er generelle regler og vilkår omkring forskellige virksomheders rabatkoder, der for nylig er ændret.

Vores samarbejde med virksomhederne via forskellige affiliate-netværk:

Tripplo.com er tilknyttet flere forskellige affiliate-netværk såsom TradeDoubler, Awin, Tradetracker og lignende. Gennem disse affiliate-netværk deler virksomhederne normalt deres seneste rabatkoder og tilbud. Ved at Tripplo.com er tilknyttet de forskellige affiliate-netværks API’er, kan vi inden for få minutter have virksomhedernes seneste og verificerede rabatkoder og kampagner offentliggjort her på Tripplo.com.

Vores unikke samarbejder med udvalgte virksomheder:

Med udvalgte virksomheder og webbutikker indgår vi unikke samarbejder, der giver os adgang til eksklusive rabatkoder og kampagner. Disse eksklusive rabatkoder offentliggør vi derefter på Tripplo.com og har fuld kontrol over. Det betyder, at vi gennem vores samarbejde har 100% styr på, hvad rabatten gælder, hvor længe den er gyldig, og andre vilkår.

Vores egen søgning online efter de bedste rabatkoder:

Trods at vi har flere kilder til at få fat i verificerede og fungerende rabatkoder og rabatter, søger vi selv konstant efter nye rabatkoder og tilbud. Dette kan være rabatkoder og rabatter, som virksomheder og webbutikker ikke har valgt at distribuere via affiliate-netværk eller som vores brugere og fællesskab endnu ikke har delt med os. Vi bruger hver måned hundreder af timer på at finde de gode og verificerede rabatkoder, rabatter og måder at spare penge på.

Vores abonnementer på virksomhedernes nyhedsbreve:

Endnu en strategi, vi bruger til at få fat i de seneste rabatter og rabatkoder, er at abonnere på virksomhedernes forskellige nyhedsbreve. Vi modtager hver måned tusindvis af nyhedsbreve, som vi regelmæssigt gennemgår for at se, om der findes unikke rabatkoder og rabatter, som virksomhederne kun har valgt at dele med deres nyhedsbrevsabonnenter.

Sådan verificerer vi, at rabatkoder og kampagner fungerer:

Når vi offentliggør rabatkoder og rabatter, gør vi alt, hvad vi kan, for at verificere, at de fungerer. Som tidligere nævnt om, hvordan vi finder rabatkoderne, er en god start at sikre, at rabatterne og rabatkoderne kommer fra pålidelige kilder. Selvom vi overordnet set har pålidelige kilder til rabatter og rabatkoder, sørger vi altid for, at de følger vores retningslinjer. Vores retningslinjer, der skal opfyldes for at rabatter og rabatkoder fortsat kan være offentliggjort, er følgende:

  • Hvis det er en rabatkode og ikke en kampagne eller et tilbud, skal det fremgå i rabatbeskrivelsen, at der findes en rabatkode.
  • Hvis det er en rabatkode og ikke en kampagne eller et tilbud, skal der findes en rabatkode, som vises, når en bruger klikker på “VIS RABAT/RABATKODE”.
  • Hvis det er en rabatkode og ikke en kampagne eller et tilbud, skal rabatkoden efter at alle kuponbetingelser er opfyldt give en prisnedsættelse i kassen, som svarer til det, der er lovet.
  • Hvis det er en kampagne eller et tilbud og ikke en rabatkode, skal dette fremgå i rabatbeskrivelsen.
  • Hvis det er en kampagne eller et tilbud og ikke en rabatkode, skal brugeren linkes til kampagnen eller tilbuddet efter at have klikket på “VIS RABAT/RABATKODE”.
  • Hvis det er en rabatkode, kampagne eller et tilbud som har en udløbsdato, skal dette fremgå tydeligt.
  • Hvis det er en rabatkode, kampagne eller et tilbud som IKKE har en udløbsdato, skal det fremgå tydeligt, at rabatten gælder indtil videre.

Sådan rangerer vi rabatkoder og rabatter:

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores Tripplo.com og hvordan vi rangerer vores rabatter og rabatkoder. Som det ser ud i dag, har vi valgt at rangere rabatkoder og kampagner efter hvor aktuelle de er. Når du besøger en side med rabatter og rabatkoder fra et specifikt firma, rangeres rabatterne i følgende rækkefølge:

  1. Vi rangerer først og fremmest de rabatkoder og tilbud, vi oplyser, efter deres udløbsdato. Jo nærmere udløbsdatoen, desto højere op kommer en kampagne eller rabatkode.
  2. Hvis der ikke findes en udløbsdato for en kampagne eller rabatkode, rangeres de efter, hvor nye de er. Jo nyere, desto højere op kommer de.

Selskabsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hjemmeside: Rankhighab.com
Brugsvilkår Privatlivspolitik Cookies Sådan tjener vi penge Hvordan vi finder, verificerer og rangerer rabatter
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK